Фин Коутинг Системс ООД има над 30 години опит в покриване и повторно покриване с полимер (Тефлон) работещ от – 200 до + 260 градуса с коефициент на триене или залепване 0,02% .Полагаме Тефлон на : кранова арматура, фланци, съдържатели за киселини или основи, пресформи, шприцове, матрици, тави, форми, инструменти за обработка, ножове, фунии, миксери, шнекове, разстилащи барабани, валяци за изрязване, бъркалки, лопатки, перки, въздуховоди, подове, стени и други.

Фин Коутинг Системс ООД е част от Финландската индустриална група Alu-Releco . Българската ни фабрика се намира в Русе и предлага финландско качество на съобразени с възможностите на пазара цени. Използваме изключително материалите от световните лидерите в бранша, като DuPont и Daikin.

Наши клиенти са най-големите производители на машини и съоръжения във Финландия, Русия, Балтийските страни, Румъния и България – за тях незалепващите покрития са ефективен начин да намалят разходите си за(енергия, време, труд, мазнини и материали за почистване) и да увеличат производителността си (ефективността на процеса и качеството на продукцията). Наши клиенти са: Лукойл, Нафтекс, Миролио, Соди Девня, Асарел Медет, Свилоза, АТЗ Димитров Град и други. Искаме с Ваша помощ, да разширим партньорството си в :

  • Нефтопреработването
  • Пластмаси и каучукова промишленост
  • Производство на пакетиращи машини
  • Химическа промишленост
  • Хранително-вкусова промишленост